Методи за стреляне [ОБЯСНЕНИЕ]

Всичко, което не намира място в другите раздели.
Аватар

Автор на темата
Модератор
Мнения: 3
Регистриран на: 27 Дек 2019, 18:12
CS Nick: Zle-Zaribenn
Любима версия: CS: 1.6
Любим Сървър: Armagedon dust2Respawn
Пол: Мъж

Методи за стреляне [ОБЯСНЕНИЕ]

Мнение от Berkov »

MP5

Това е оръжие което е пригодено за стреляне от близки или средни разстояния, отдалеч е малко вероятно да убиеш врага (освен ако не сте на късмет :lol: ). Затова ако сте с това оръжие ви препоръчвам да се промъквате по-близо до врага (говоря за Walk бе идиоти :lol: ) и да го стреляте като луд в главата, ако мерника ви се дигне много нагоре въпреки че това оръжие няма голям откат го свалете пак надолу.

Aug

Това е най-близкото оръжие до M4, както знаете има доста голям откат... въпреки това, оръжието е много удобно, както за далечна, така и за близка стрелба. Горещо ви препоръчвам да използвате оптиката само ако другия играч е на далеч от вас или не ви вижда, когато пуснете оптиката се целете точно в главата на врага. Ако играча е на по-близо НЕ използвайте оптика, стреляйте някъде около средата на стомаха за да може мерника спокойно да се премести точно на главата докато стреляте. Причината поради която ви препоръчвам да не използвате оптика е че така ви се увеличава времето за реакция (демек че реагирате по бавно).

Famas

Когато си купите това оръжие, натиснете дясното копче на мишката (мисълта ми е да включите Burst Mode), всъщност, когато е на Burst това оръжие стреля доста по-бързо отколкото без. И на далечни и на средни и на близки разстояния когато стреляте се прицелвайте около врата на врага. Според мен, това оръжие е най-лесно използваемо за убиване на противника.

Usp

Когато играете с пистолет е нужно да правите стрейфове когато стреляте, иначе нямате голям шанс, освен ако не играете с ламета като вас :lol: .

Ако стреляте от близко изстреляйте 4-6 бързи куршума и направете десен стрейф. След това направете ляв и още 4-6 куршума, ако стреляте от средно разстояние важи същото като за близко но е по-добре да стреляте 3-5 куршума на всеки Strafe и да правите самите стрейфове малко по-дълги. Ако стреляте от далеч просто стреляйте по-бързо, използвайте повече куршуми и правете най-дългите стрейфове който можете.

Забележка: първо изчакайте да свършите стрейфа, и тогава започнете да стреляте!

M4

Трябва да изстрелвате по поне 2-3 куршума и да спирате, и пак, ако сте на много далечни разстояния.

Близка стрелба - стрейф на всеки 5-8 бързи куршума

Стрелба на средни разстояния - стрейф на всеки 3-4 бързи куршума

Стрелба на дълги разстояния - стрейф на всеки 1-2 бързи куршума

AK47

Стреляйте отдалеч по същия начин както при M4A1, и отдалеч и отблизо не забравяйте че АК е с голям откат и трябва отвреме навреме да сваляте надолу мерника си.

Близка стрелба - стрейф на 4-6 бързи куршума

Стрелба на средни разстояния - 2-3 бързи куршума, след това 1 куршум, след това още 2-3 бързи, стрейф

Стрелба на дълги разстояния - стрейф на всеки 1-2 бързи куршума като усилено си сваляте мерника надолу

Deagle

Преди да започнем, deagle-то има само 7 куршума, всеки от който нанася близо 35 dmg и МОЖЕ да се стреля с него през различни кашони/стени и други подобни.

Близка стрелба - Правете стрейфове от една страна на друга като стреляте по 3 куршума на страна.(СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ СТРЕЙФОВЕ и тогава стреляйте)

Стрелба от средни разстояния - Също като близката но с 2 куршума на стрейф

Стрелба на далечни разстояния - Също като средната но с 1 куршум на стрейф

Glock

Две думи за глока - няма откат, глока няма откат. Също така няма лимит за бързина на стреляне, това означава че ако можете да натисните бутона за стрелба на мишката си 30 пъти в секунда, глока може да стреля толкова бързо. За всички разстояния метода за стрелба е един - правите стрейфове отстрана - настрана и НЕ СПИРАТЕ, правите стрейфове докато стреляте и докато противниците ви не умрат не спирате, запомнете да се целите точно в главата!
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало за играта”