Правила на форума

Преди да пишете, запознайте се с правилата на форума!
Заключено
Аватар

Автор на темата
Администратор
Мнения: 33
Регистриран на: 14 Авг 2019, 14:18
Местоположение: Враца
CS Nick: perko
Любима версия: CS: 1.6
Пол: Мъж
Discord: perko #9099
Обратна връзка:
perko’s аватар
Зареждане…

Правила на форума

Мнение от perko »

При писане:

1. Писането на кирилица е задължително. Латиница може да се ползва само при техническа информация или при английски наименования/думи.
Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"!

2. Темата, която пускате, трябва да бъде в съответния раздел. Теми, пуснати в грешен раздел, ще бъдат премествани.

3. Преди да пуснете тема за каквото и да било, първо проверете добре дали вече няма подобна - използвайте Търсачката.

4. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни - темата ви може да бъде изтрита, и дори да получите предупреждение.

5. Пускането на много постове един след друг, с цел реклама или рейтинг - не е разрешено и се наказва.

6. Не се толерират обиди и заплахи към други потребители от форума! Спазвайте добрия тон.

7. Забранени са кратки коментари без смислено значение. Например : "Яко!", "Супер!", "Здраво!", "За!", "Против!" както и постове, съдържащи само и/или голям брой безсмислени емотиконки или единствено OFFTOPIC.

8. Забраняват се дългите цитати. Използвайте многоточие на мястото на по-голямата част от цитата.

9. Забранява се едно и също лице да регистрира повече от 1 акаунт за един и същ IP адрес, освен в случаите, когато се използва рутер и всеки акаунт е на различен човек от семейството.

10. Забранява се писането на всяка дума с главна буква, както и писането изцяло с главни букви - пример: ПИСАНЕТО САМО С ГЛАВНИ БУКВИ СЕ СЧИТА ЗА ВИКАНЕ.

11. Забранява се поставянето на изображения/текстове с порнографско, расистко, обидно или подобно неприемливо съдържание.

12. Забранява се публикуването на неаргументирани мнения в разделите "Сървъри", "Лични Разработки". Пример за забранени постове: "Боза", "Не става" и т.н. Също така е забранено пускането на мнения, съдържащи единствено цитат на предишен пост (важи само за посочените раздели).

13. Забранява се обсъждането на хакове, вируси, начини за хакване/кракване на каквото и да било и т.н. Всякакви подобни теми ще бъдат премахвани!

При въвеждане на аватар/сигнатура:

14. За изображение на профила (аватар) и в сигнатурата си нямате право да използвате картинки/текстове с порнографско, расистко и т.н. съдържание. Също така е забранено използването на картинка/текст, с които да обиждате определен потребител, или група хора.ПРИ НАРУШЕНИЕ:
Потребителите ще бъдат предупреждавани 2 пъти, като при получаване на 3-то предупреждение следва автоматичен бан с продължителност ~7 дена.
Изображение
Заключено

Обратно към “Правила”